Om jeg dør nå, så blir det med en gag ball i kjeften

Noen ganger tar jeg beslutninger jeg kanskje ikke helt har tenkt gjennom.  Da VG ringte meg å lurte på om jeg var redd for at jeg kanskje trengte politibeskyttelse skal jeg innrømme at en liten frykt kom snikende.

13918378_10207115912000398_1781844047_o


Humor er viktig! Det tilintetgjør nok ikke terror og homofrykt, men det er absolut med på at folk ler av alle idiotiske terrorister. Etter min mening har min gode venn og kollega Terje Sporsem virkelig klar alt dette med denne fantastiske musikkvideoen.

Du som husker «Judas» vil nok da kjensel på både stilform, antrekk og humor. Len deg tilbake, nyt filmen og DEL. Humor er tross alt det mest fornuftige våpen å bruke i kampen mot terror!

2 kommentarer

  1. Ser du blokker venner som er med i mannegruppen. Kan du forklare hvorfor? Om det er de grove vitsene og bruken av ytringsfrihet så har du en enorm dobbeltmoral. Vi er enig i at politiet skal slå ned på lovbrudd. Ytringsfrihet derimot er noe du nyter bra av http://m.virkelighetensverden.blogg.no/1475740972_til_rjan_bure_og_andr.html

  2. Anonym

    Heisann! Ser du kommer til min by, Mo i Rana, i februar:) tenkte bare å informere om at det heter PÅ Mo, I Mo i Rana;) sier du feil kommer vi til å kommentere det;)

    Gledes til du kommer!

Kommentarfeltet er stengt.