Slik lager du en perfekt bursdag for kjæresten din.

Her kommer et tips til alle dere jenter som nærmest får magesår av hva dere skal finner på til kjæresten sin bursdag. For det er nå sånn med oss menn at vi ikke forventer ikke romantisk middag og blomster med en lapp hvor det står «Vi skal til Paris<3».

Gaven min startet med at jeg fikk sove til jeg våknet. Perfekt start! Jeg elsker å levere Dexter i barnehagen, så den gleden rakk hun ikke frarøve meg. På toppen av det hele hadde han bestemt seg for at dette er dagen jeg skal starte å si «pappa», sånn skikkelig, og ikke mpmamma.  *Smelt

Etter at Dexter var levert komme jeg hjem til et tomt stille hus – digg!  Som den gode narsissist jeg er, kunne jeg sette meg på Facebook for å se hvor mange som virkelig brydde seg om at Ørjan har bursdag. Det er rart med det, men disse gratulasjonene på Facebook betyr masse. #Takk. Jeg ble vel alle mest glad for at min kjære datter på 16 som er bortreist på ferie og likevel husket bursdagen min. (Overfører penger i morgen).

13639842_10206952939246181_524344396_o

Jeg skulle akkurat til å lage meg frokost da det ringte på døren. På utsiden står denne hyggelige karen som har med seg egg, bacon, pannekaker og ballonger.

Jeg ble så godt og mett at jeg sovnet på sofaen, men ble vekket av en stemme som visket «gratulerer med dagen kjære». Jeg titter opp og der stod det jammen en gave klar som alt var pakket opp.

image

Etter at jeg var ferdig å leke med den gaven sa min kjære, og jeg siterer samtalen.

Marna: Du vet den golfturen med Kri du snakket om?

Ørjan: Ja?

Marna: Reis på den du.

Ørjan: Men vi skal jo til Ørsta?

Marna: Jeg skal til Ørsta, du kan sette deg ned å booke billetter nå.

Så i lykkelig skrivende stund har jeg nå bestilt meg en uke i Alicante hvor jeg skal drikke Corona og spille golf.

Så til alle dere kjærester. Dont step it up. Step it down, but do it from your heart <3

13621610_10206953008007900_609934598_o

4 kommentarer

  1. Høres ut som en finfin dag, god tur til Alicante 🙂

  2. Victoria G

    Hey! Vi har den beste golfbanen i Alicante området BY FAR! Kom hit og kos deg en dag også 🙂

    1. Free play?:)

  3. Knut H

    Jeg gikk og nynnet på Justin Timberlake og kikket etter røde badedrakter på Decathlon La Zenia i går, og holdt på å dø da fruen påpekte at selveste Ørjan sto 5 meter unna… Life is funny, happy golfing

Kommentarfeltet er stengt.