Skilt ved fødselen

12557267_10205804705981067_847669039_o12556944_10205804706501080_494944020_o12557186_10205804706141071_328515767_o12591919_10205804708061119_1303344539_o12499402_10205804708301125_1513807331_o12557068_10205805228234123_425497336_o12562478_10205804706021068_1489744948_o12546090_10205804707501105_798601429_o12557753_10205804706861089_637262557_o12557603_10205804708941141_1796745611_o

119 kommentarer

 1. Herlig!

 2. Kristina K

  Hva som er humor kommer vel an på person til person. De involverte har forhåpentligvis såpass med selvironi at de ser det komiske i dette. Hvis ikke så er det kanskje på tide å jobbe med den saken 😉

 3. Hei,

  jeg spør på vegne av fotografen: Har du betalt for bruken av disse bildene?

  1. ja

 4. Margrethe

  Hahahaha:) herlig

 5. Kjære Ørjan. Jeg er fan. Jeg synes du er dødskul, og vanligvis ler jeg så jeg griner. Jeg ser humoren her også, og jeg ser hvor du vil. Du mener det ikke, men dette er for drøyt. Først og fremst fordi vi endelig gjør noen fremskritt på fronten hvor voksne forstår at de setter eksempler for bølle-barna sine. Det skjer noe på mobbefronten. Endringen er på vei. Dette er dessverre ikke morsomt, men nok et eksempel for barn om at det er greit å sammenligne folk med andre, morsomme ting i humorens navn, på tross av hvor sårende det er. Jeg hater at jeg skriver dette, men noen er nødt til å si det med flere ord enn tre. Dette er mobbing, og jeg er så utrolig skuffet over å være på ditt lag..

  1. Kan du forklare hvorfor dette er mobbing? Har du LEST definisjonen på hva mobbing er? Det er helt ok å ikke synes at dette er noe morsomt, at det er for drøyt osv, vi kan ikke alle ha lik humor-men mobbing, det er det faktisk ikke!

  2. Karianne

   Hvis kjendiser ikke takler at en kollega(?) tuller med dem, da burde de revurdere om de egentlig burde profilere seg selv. Dette er ikke mobbing, det er voksne mennesker som tuller med hverandre. Hvor kjedelig blir det ikke dersom folk skal slutte å tulle med hverandre? Man kan ikke skrike om mobbing med en gang, mobbing er et ord man skal være forsiktig med å bruke. Dersom barna ikke klarer å forstå hvordan man skal oppføre seg mot hverandre, så er det nok heller foreldrene det kommer i fra, ikke Ørjan Burøe.
   Jeg for min del synes dette var morsomt, og jeg tror ikke det er noen som kommer til å miste nattesøvnen sin over dette her.

 6. Camilla

  Haha

 7. Nok ei kjerring

  Det morsomste er måten de to fruene står på…som om de er tissetrengte og kniper sammen. Jada, jeg vet det er tillært posering for å se feminine og elegante ut, med avrundede, ikke for store hofter/lår. Men de ser likevel innmari tissetrengte ut. Sorry!

 8. Karoline

  Ironisk at du disser alle endre enn kona di.. Som forsåvidt ikke så noe bedre ut enn noen av de andre

  1. les deg opp:)

 9. Fantastisk bra!

 10. Pernille

  Hahahha dette er jo fantastisk!!!

 11. anette

  Joda jeg ser morsomheten i noen av bildene..men det ble litt for dumt.
  Helt ærlig så synes jeg iallefall fotballfure ser 10 ganger bedre ut enn komikerfrue!

  1. Jannicke

   Og du synes ikke den kommentaren ble for dum?

 12. Barnslig.
  Dårlig forbilde.
  Skaff deg selvtillit på andre måter.

 13. Snl.no:
  Mobbing vert definert som aggressiv åtferd som er gjentatt over tid og er karakterisert ved eit ujamt styrkeforhold der mobbinga vert utøvd av en eller fleire personar.

  Dette er ikke mobbing men erting. Gjør han det gjentatte ganger blir deg mobbing!
  Litt erting må vi tåle, ellers kommer vi ikke til å overleve noe som helst!

 14. Andreas

  Vil ikke si dette er mobbing men, jeg vil heller ikke si det er humor. det virker helt meningsløst og likhetene er minimale. forfatter av bloggen virker desperat etter å komme seg høyere opp i kjendis-samfunnet men, midlene som brukes er av stadig lavere komisk nivå. Hva med å prøve en annen karriere?

 15. Monimal

  Jeg synes du mobber! Det bør du holde deg for god til!!

 16. Utrolig morsomt

 17. HAHA! kan du lage et med mæ neste??!

 18. Finnmarksværing

  Haha, æ daue 🙂 arti innlægg, d hær må man tåle. D e ikke snakk om mobbing, nu må folk gje sæ.

 19. Det ble litt vel mye jantelov i kommentarfeltet etter min smak! I disse terning-tider er det flott med litt humor. Synd at enkelte må vente i over 20 år før de tåler å se slike sammenligninger ( les: når moten har forandret seg ).

 20. Kristina

  Oh lord. Alt blir tydeligvis tolket som mobbing nå for tiden. Jeg synes dette er kjempe morsomt! Ha litt humor folkens!

  🙂

 21. Problemet er jo at folk generelt tar,seg selv for høytidelig og ikke minst gjelder dette bloggere, dette var et morsom og fantasifullt innlegg..

 22. Severine

  hahah dødsmorsomt!! 😀

 23. Karina

  Lol

 24. fantastisk!

 25. FuckingAsshole

  Pussig, jeg husker godt hvor mye du gråt og hvor sårt og vanskelig alt var når Antonsen pirket borti deg. Men når du gjør det, da er alt greit og alle skal se på det som noe morsomt. Kan ikke du ta det hipster-trynet ditt og prøve å være litt mindre pr-kåt? Det skinner igjennom hvor godt du liker deg selv og det er motbydelig å se.

  1. Gråt jeg?:)

   1. ØrjanErEtSvin

    Ja du har rett, selektiv hukommelse er en fin ting. Du husker det vel ikke selv men resten av oss husker veldigt godt hvor lei deg du ble. Men det er greit, hvis du vil være 12 år og late som ingenting nå, så er det helt i orden. Det er ditt problem, ikke mitt.

   2. Ble på ingen måte lei meg altså.

 26. FuckingAsshole

  Det var en gang en liten gutt som het Ørjan, og han trodde han var så veldig morsom. Det triste for Ørjan, var at 80% av Norge syntes han var en irriterende hipster dust som ikke var morsom i det hele tatt. Og etter at han hadde klart å mase til seg sine 15 minutter i rampelyset, så forsvant Ørjan til det stedet hvor tapere drar når ingen lenger er interessert i de. Og alle andre feiret i flere dager etterpå. Fucking hipster douchebag.

  1. Gjennomført haters. Love it 🙂

  2. Seriøst? hvordan er det du «fuckingasshole» opererer?? DU er da ihvertfall kvalm og motbydelig i dine uttalelser. Skam deg! Tydelig at du prøver å gjøre deg selv glad med å gjøre andre misglad!

 27. Dersom dette er mobbing, hva er da Jan Thomas terningkast over folks påkledning? Han har vell 2 sider fast «spalteplass» i Se & hør der han dømmer andres utseende?! Og kommentarene han kommer med er ofte på kanten til ufint. Dette er humor- en uskyldig erting. Dere som mener dette er for ille, at dette er mobbing, dere ville trolig ikke overlevd en dag med ekte mobbing. Sorry, men gå litt i dere selv. Det er ikke søt her i verden man skal ta seriøst! ☺️

 28. Haha… Genialt!
  Til dere som sier at dette er mobbing eller erting så lurer jeg på hva som er forskjellen på dette og når såkalte «moteeksperter» gir terningkast på antrekkene til kjendiser etter slike arrangementer?
  Mye morsommere å faktisk se hva et klesplagg kan sammenlignes med.

 29. Monica

  Mwahahaha…

 30. ØrjanErEtSvin

  Husker du Dizzie Tunes og norsk humor for noen ti-år siden? Ingen ble mobbet for hva de hadde på seg, ingen ble plaget og hele Norge lo seg skakke. Det var tider det, nå har vi bare barnslige og pr-kåte hipstere som tror de er noe. Norges største manneblogg..? Manneblogg? Vet du hva Ørjan, du kan kysse meg midt i rasshølet. Makan til patetisk taper skal man lete lenge etter.

  1. tenker du da sånt rent kyss i rassen eller mer sånn rimjob?

  2. Du e litt småpatetisk du «ørjansvinet». He du uoppgjorte ting m gubben e det bedre du tar d m han face to face. Ditta blir bare idioti. Virka som du kjenner han nok til det.

   1. Kjente han ikke. Møtt han tre ganger, snakket med han en.

 31. Det finnes en app for dette, den kalles «humoristisk sans», jeg anbefaler den på det varmeste. Sukk..

 32. Monika

  hahaha,hærli!!!

 33. Men altså.. Vet ikke hva som er patetisk jeg «ørjaneretsvin» .. Å ha en egen blogg, og tulle med /om seg selv og andre /eller å lage seg eget «nick» , og øse ut av seg dritt I kommentarfelet på nevnte blogg??

 34. Morsomt innlegg men ikke like morsomt som å lese disse kommentarene. Forstår virkelig ikke hva folk blir sinte på her, men fantastisk hvor uintelligente noen av disse virker.

 35. Er dette egentlig så veldig mye annerledes enn terningkastene i SE & Hør? Ja, et antrekk så ut som en gardin, og Punky Breswster sammenligningen var ganske treffende.
  Jeg ser de som trekker paralleller til mobbing, for om dette hadde skjedd i barneskolen og et usikkert barn hadde gått opp til tavlen og bølla bakerst i rommet hadde ropt; «Hva har du på deg i dag a?? Du ser jævli’ ut – du ser ut som en fisk» ville skoledagen vært ødelagt for dette barnet, klærne aldri brukt igjen osv… Hadde læreren da tatt bølla i forsvar; «Ikke ta sånn på vei, lille venn – dette er bare humor skjønner du»..
  Men voksenverden er ikke lik som barneverdenen er den vel? . Det er noe med at når vi er voksne så kan vi oppfatte flere nyanser, ironi og sarkasme. Jeg oppfatter ikke dette innlegget som hatsk eller ondt. Jeg opplever det som en mann som harselerer med motebildet.

  Til sist, så er det jo slik at trakassering, mobbing etc er definert hvordan mottakeren opplever det. På en arbeidsplass hvor en ansatt føler seg seksuelt trakassert, ja, der er det seksuell trakassering – uavhengig av avsenders intensjoner. Så, opplever disse bloggerne seg som trakassering, så er det trakassering.
  Er også nysgjerring på hvem Ørjan var som barn? Bølla bakerst i klasserommet, den stille horde, eller hakkekyllingen?

  1. interessant 🙂

 36. Eline K

  Etter min mening et det UTROLIG trist at ordet «mobbing» blir misbrukt i så mange situasjoner i dag! Kjendiser blir mobbet dersom noen kritiserer antrekket deres, Farmen-deltakere mobbes om noen er uenige med dem, bloggere mobbes dersom noen har en kommentar som de ikke ønsker å høre osv.. Jeg kan forstå at noen kan ta seg veldig nær av å bli sammenlignet, slik som på bildene her, men jeg tror at blant annet Sophie Elise har fått gjennomgå så mye mye værre i media tidligere, og at alle som blir «hengt ut» her er mer harhudet enn som så.. Og man trenger vel ikke å tvile på at Lene Alexandra er stolt av kroppen sin, slik som hun ytrer seg på Instagram og bloggen om dagen? Ørjan er komiker, og dette innlegget er komisk! Ørjan har bare satt ord på det vi andre tenker.. Har dere aldri ledd av et antrekk, fnist av en stygg kjole eller lignende? Sitter dere ikke i sofaen og ler dere halvt i hel av mennesker som synger helt grusomt på Idol? Vi er bare mennesker med meninger, dere.. Hva er nå dette å blåse seg så mye opp for? Ikke vær så konservative, riv dere løs og le litt!

 37. HAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHA dette gjorde dagen min

 38. Hmmmmm

  Altså, hvis ikke Lene Alexandra trenger en kommentar her, så vet ikke jeg. Hun har jo ikke engang tatt på seg puppene sine…..

 39. Jeg har lest gjennom en del kommentarer nå, og blir mektig provosert av alle som hevder dette er mobbing. Dette ordet blir så misbrukt, at jeg nå frykter at vi som faktisk HAR blitt mobbet, ikke vil bli tatt seriøst. Jeg ble mobbet på daglig basis, fra 1. klasse og helt til 10. klasse. Mobbingen endrer seg selvfølgelig med alderen. Tidlig i barneskolen var det de større gutta som slo, kvelte og skremte livet av meg, så jeg gjemte meg under trappene ute. De siste årene på barneskolen var det offentlig ydmykelse hver dag, stygge ord som en 10 år gammel jente aldri burde bli kalt. På ungdomsskolen ble det god, gammeldags utestengelse. Vil folk tro meg når jeg forteller at jeg ble mobbet? Dette har jo blitt så allment uttrykk, at hvem som helst kan hevde at én ubehagelig bemerkning, var mobbing..

  1. Takk for at du deler.

  2. Hmmmmm

   Thnx my friend. Det er lige præsis det som er problemet. Alt kaldes å mobbe idag….men det er ikke altid det. Forskellen er vigtig!

 40. Marianne

  Hahaha, jævelig morsomt 🙂 I dagens samfunn er det vist ikke lov å tulle litt med andre :p Dette er absolutt ikke mobbing, og jeg kan ikke forstå at noen tok seg nær av dette! Da må de være jævelig hårsår.. Ler godt av alle de tåpelige kommentarene også, så mange tragiske folk der ute som ikke eier humor! Hahaha 🙂

 41. Veit ikkje ke som er morsomast. Innlegge ditt eller at folk faktisk trur detta er mobbing. Stå på Ørjan!

 42. Nailed it! Mobbing er det hvertfall ikke. Hvor hårsåre skal vi virkelig være? Jaja, folk er forskjellige, men jeg synes hvertfall dette var utrolig morsomt! Litt må vi vel da kunne tåle!

Kommentarfeltet er stengt.